Hoe het werkt

Waarom deze site?

Wij zijn eigenaar van B&B Stay@Endendijk. Op een dag kwam Marijke op het volgende idee: de B&B was een weekendje niet gereserveerd en ze wilde er zelf wel even tussenuit.

Hoe leuk zou het zijn om zelf te genieten van een B&B en tegelijk te combineren met een blik bij een ander in de keuken!? Tenslotte zijn er talloze prachtige B&B’s in ons land! Daarom plaatste ze een berichtje in een facebook-groep voor B&B eigenaren en hierop kwamen vele enthousiaste reacties!

Na een geslaagde ruil smaakte dit naar meer. Het leek ons een goed idee een ruil mogelijk te maken voor meer eigenaren. En zo werd de site ‘B&B Ruil’ geboren (www.bnbruil.nl).

Hoe werkt het?

Als u een B&B (of vakantiehuisje) hebt kunt u zich registreren. Dit duurt een minuutje… U hoeft dus niet wéér alle gegevens van uw B&B in te vullen (zoals bijvoorbeeld bij booking.com).

U geeft de website op van uw B&B (dit mag een eigen website zijn, maar natuurlijk ook een link naar uw pagina bij AirBnB of een ander bemiddelingsite) en u voegt 1 foto toe. Als andere eigenaren geïnteresseerd zijn kunnen ze zo alle informatie achterhalen van uw B&B.

Na het registreren wordt uw account automatisch aangemaakt en kunt u inloggen. Vanaf dan hebt u de mogelijkheid om te gaan zoeken.

U geeft de periode op wanneer u wilt ruilen. Het betreft hier een incidentele ruil en daarom kunt u één periode per keer opgeven. Deze periode kan een weekend zijn maar ook een maand. Als er een match binnen de opgegeven periode is (dat hoeft dus niet de hele periode te zijn), kunt u met een druk op de knop een ruilverzoek sturen.

U kunt ook zoeken op een bepaalde periode om te kijken welke B&B’s beschikbaar zijn.

Als de eigenaar van de B&B waarmee u wilt ruilen geïnteresseerd is, kan deze vervolgens rechtstreeks contact met u opnemen om te ruil af te ronden.

Kosten

Geen!
U kunt zich kosteloos registreren op deze site en ruilen is ook gratis! Een kleine attentie meenemen voor de collega-eigenaar staat u natuurlijk vrij…

Tenslotte

Mocht er iets niet duidelijk zijn of bij andere vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

We wensen iedereen heel veel ruilplezier!